Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zamilovaná Samková poprvé ve společnosti se svým hercem: Drž mě, lásko!

Autor: hoz

Už žádné skrývání. A proč taky, láska se tajit nemusí. Snowboardová olympijská šampionka Eva Samková (25) se poprvé ukázala na veřejnosti s novým přítelem, hercem Markem Adamczykem (30)!

Zamilované hrdličky nachytaly objektivy fotografů už na začátku prosince v pražské Lucerně. To se ještě oba snažili svůj vztah držet pod pokličkou…

Tak trochu hříčkou osudu se oficiálně poprvé ruku v ruce objevili na předpremiéře v kině. Hlavní roli tentokrát nehrál oblíbený filmový i seriálový herec Adamczyk (Lidice, Specialisté, Dabing Street), ale jeho milá Eva. Ta uvedla dva díly své cestovatelské show po Alpách, ve které vystupuje se skikrosařem Tomášem Krausem . A i když přes všechny rozdané autogramy a tisíce fotek neměla na svého milého tolik času, zamilované pohledy, úsměvy a letmé doteky jasně prozrazovaly, že tahle love story bude vážná.

Snowboardistka Eva Samková si vyšla na předpremiéru vlastního cestovatelského seriálu i se svým milým Markem Adamczykem
Snowboardistka Eva Samková si vyšla na předpremiéru vlastního cestovatelského seriálu i se svým milým Markem Adamczykem

Jak se tihle dva dali dohromady, je ale pořád obestřeno tajemstvím. Moc sdílní nebyli milenci ani při pondělním slavnostním večeru. Malou nápovědu možná »propálili« Kraus se Samkovou , když vyprávěli, jak jim šlo nahrávání dialogů v jejich pořadu.

„Měli jsme inspiraci. Pouštěli jsme si na olympiádě v Koreji seriál Dabing Street. Hlášky z něj pak padaly i při našem natáčení,“ prozradila Eva.

Možná právě tam si uhrančivého herce vyhlédla. „Nebudu to komentovat,“ chechtala se Samková po jejich prvních uveřejněných prosincových fotkách. „Nějakou dobu se prostě známe,“ říkal před měsícem Adamczyk.