Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

NOVÁ LÁSKA! Snowboardistka Eva Samková randí se známým hercem

Autor: Petr Žaloudek

Úplně na sobě viseli pohledem. Jak Eva na Markovi, tak Marek na Evě. Když se pak vášnivě políbili, nebylo o čem pochybovat. Snowboardistka Eva Samková (25) randí s hercem Markem Adamczykem (30) známým z televizních seriálů i jedné vánoční pohádky.

Úterní večer, pražská pasáž Lucerna. Před tamním Music Barem, kde za chvíli začne křest alba kapely Monkey Business, čeká v kulichu olympijská šampionka Eva Samková a datluje do telefonu.

V tu chvíli přichází rovněž s mobilem v ruce Marek Adamczyk . Herec známý ze seriálů Specialisté a Dabing Street či loňské vánoční pohádky Nejlepší přítel, kde hrál čerta. „Prostě jsme spolu vyrazili na koncert,“ říká Marek stručně k setkání.

Samková si užívá dovolenou nedaleko Kalifornie.
Samková si užívá dovolenou nedaleko Kalifornie.

V zajetí feromonů

Že to ale mezi Evou a Markem jiskří jako pod bruskou, bylo patrné všem, co o ně zrakem jen zavadili. V očích plameny, rozjasněné úsměvy od ucha k uchu, naprostá konverzační lehkost.

Jako by se mezi nimi zjevil Kapitán Feromon z úvodní písně před jejich zraky křtěného alba Monkey Business. Pod jeho nesmlouvavým diktátem vyšli na balkon, políbili se toužebně a pak – již ve vzájemném objetí – i náležitě vášnivě.

„Nebudu to snad ani komentovat,“ řekla s úsměvem Eva Blesku. „Prostě se známe nějakou dobu,“ byl jen o malinko sdílnější Marek.

Po rozchodech

Adamczyk přitom ještě v červnu sdílel fotografii, na které líbá slovenskou filmařku Simonu Weisslechner. A i Eva měla před časem delší známost – z dlouholeté party kamarádů se vylíhl přítel Jakub. Není bez zajímavosti, že si jsou s hercem Markem typově dost podobní. A že ani on nebyl profesionální sportovec.

Fotky z žhavého rande Samkové s Adamczykem najdete v dnešním Blesku!

V pátečním Blesku najdete i fotky ze žhavého rande Evy Samkové V pátečním Blesku najdete i fotky ze žhavého rande Evy SamkovéFoto Archiv Blesku

Elektronické předplatné deníku Blesk objednávejte zde »

Trenér Samkové Jelínek: Na příští olympiádě budeme bojovat o víc medailí
Video se připravuje ...