Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Další rána pro odsouzeného Řepku. Kvůli čemu si z něj lidé dělají srandu?

Autor: pv

Rozhodl se vydělávat na knihách. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka už vydal celkem čtyři své životopisy a loni k tomu dokonce přidal i motivační diář na rok 2019. Jenže se ho zřejmě moc neprodalo a nyní se dá sehnat za desetinu původní ceny.

Postupně vydal autobiografie Rebel, Neuhýbám, Děkuji a loni koncem listopadu vyšla novinka z jeho pera, kniha Kapitán s podtitulem – Na kdyby nehraju. Do toho se rozhodl vydat ještě motivační diář na letošní rok, který šel na pulty za cenu 399 korun.

Jenže částka byla zřejmě příliš přestřelená a ve skladě zůstalo ještě mraky kusů. Na sociálních sítích se tak lidé trumfují, za jakou nejnižší cenu ho dokážou sehnat. „Tolik rad do života, za tak malou cenu. To už se vyplatí,“ psal na svém Facebooku Řepkův oblíbenec moderátor a starosta Pavel Novotný ke snímku, kde byl diář jen za 49 korun.

Další člověk se pak pochlubil, že publikaci bývalého reprezentačního obránce dokázal sehnat se slevou za 39,20. Z toho asi nemá Řepka , který byl nedávno nepravomocně odsouzen na patnáct měsíců nepodmínečně do vězení, příliš velkou radost.

Čáska za diář Tomáše Řepky se nyní pohybuje kolem 49 korun.
Čáska za diář Tomáše Řepky se nyní pohybuje kolem 49 korun.

Témata:  knihařepkacenavězenípenízeVIPsport