Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proč se sešly? Tenisová hvězda Serena přijala pozvání vévodkyně Meghan

Autor: sjs

Konečně se sešly. V New Yorku si daly dostaveníčko slavná matka se slavnou nastávající matkou, aby si spolu popovídaly. Na večírek přiletěla soukromým tryskáčem z Anglie těhotná vévodkyně Meghan Markle a společnost jí dělaly tenistka Serena Williamsová. Kromě nich vyrazily do hvězdně obsazené společnosti také herečka Abigail Spencerová nebo módní stylistka Jessica Mulroneyová.

Na Manhattanu nastal pořádný rozruch. Dámy si naplánovaly večeři v luxusní restauraci Ralph Loren Polo Bar na Páté Avanue, kam rád zajde i americký prezident Donald Trump . Tentokrát ale dorazila členka královské rodiny.

Vévodkyni Meghan, která je v sedmém měsíci těhotenství, doprovodila do podniku početná ochranka. Následně přijely i další slavné ženy Serena Williamsová či Abigail Spencerová. V restauraci pak strávily tři hodiny a tenistka s vévodkyní se vydaly do svého hotelu The Mark v Upper East Side.

Akce byla plánována několik týdnů dopředu. Meghan přiletěla na pětidenní výlet do New Yorku tryskáčem právě kvůli kamarádkám, které pro ni uspořádaly takzvanou Baby shower, což je těhotenský večírek.

Serena Williamsová přichází na večírek vévodkyně Meghan
Serena Williamsová přichází na večírek vévodkyně Meghan