Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy návštěva dorazila do kabiny za gólmanem Mrázkem. A partnerka to nebyla!

Autor: sjs

Zblízka si prohlédla, jaký servis mají nejlepší hokejisté světa. Fitness trenérka Karolína Huvarová, která se loni stala i první evropskou hokejovou trenérkou profesionálního týmu v USA, navštívila zázemí týmu NHL Carolina Hurricanes a potkala se i s krajanem brankářem Petrem Mrázkem.  

S celým svým hokejovým týmem Carolina Thunderbirds působícím v nižší americké soutěži, byla Huvarová pozvána na utkání NHL přímo do vedení klubu Carolina Hurricanes.

„Měli jsme možnost se podívat do šatny, kde už byly nachystány dresy a výzbroj Hurikánu. Tam nás přivítal Generální manažer Canes, Don Waddel, a zasvětil nás do předzápasového a tréninkového děni,“ psala na Instagramu Huvarova.

„Prošli jsme si celou budovu, viděli jsme Stanley Cup ze sezony 2005-2006, kanceláře a jak skvělé podmínky mají hráči. Během první třetiny nás hlasatel vyhlásil jako čestné hosty,“ pyšnila se česká trenérka.

Po utkání, v němž Carolina prohrála s New York Rangers, zavítala s týmem do hráčské kabiny. „Čekala jsem na Petra Mrázka , který nám zařídil vstup do šatny právě po zápase. Dokonce jsme se seznámili i s jeho taťkou, který přiletěl na den otců, který v NHL pořádá každý druhý rok,“ popisovala nadšená Huvarová.

Sexy hokejová koučka Karolína Huvarová
Sexy hokejová koučka Karolína Huvarová