Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující zpověď slavného boxera: Byl v krizi a chtěl se rozbít o most! Proč?

Autor: vba

V ringu poráží jednoho soka za druhým, v běžném životě však narazil na hodně zákeřného protivníka: depresi. Boxer Tyson Fury (30) byl jen kousíček od sebevraždy.

Rozjel své luxusní ferrari po dálnici a v rychlosti 300 km/h svištěl vstříc smrti. „Věděl jsem, že za chvíli bude velký most, a na nic jiného nemyslel. Trefím auto do pilíře a rozmáčknu ho jako plechovku coly,“ vzpomíná Fury na tři roky starou událost.

Cikánský král, jak sám sobě přezdívá, byl tou dobou na samém dně. Pil všechno, co v sobě mělo alkohol. Do nosu si sypal jeden gram kokainu za druhým. Váha mu vyskočila na 180 kilo. „Bylo mi fakt zle. Chtěl jsem hrozně zemřít,“ tvrdí teď pro magazín Spiegel.

Vstupenky na setkání s boxerem Tysonem Furym v Praze můžete koupit ZDE

Tragickou nehodu si tehdy na poslední chvíli rozmyslel. „Slyšel jsem ve své hlavě hlasy: Nedělej to, mysli na svou rodinu a děti! Tak jsem nakonec zastavil. Věděl jsem, že mé miláčky v tom nesmím nechat samotné!“ říká Fury, jenž se záhy poté svěřil do rukou lékařů.

Medikamenty ovšem 206 cm vysoká hora svalů odmítla. „Nic neberu. Mým lékem je trénink. A protože trénuji každý den, tak každý den také beru léky!“ usmívá se britský šampion.

Mistrovské pásy, drogy i velký návrat! Slavný boxer Fury míří do Prahy
Mistrovské pásy, drogy i velký návrat! Slavný boxer Fury míří do Prahy

Témata:  boxVIPsport