Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je hodnej, ale hloupej. Vízek prozradil, co mu řekl Řepka (nejen) o vězení!

Autor: pv

Má k němu blízko. Bývalý fotbalista a známý glosátor Ladislav Vízek je smutný z toho, jak dopadl někdejší kapitán Sparty Tomáš Řepka. Obě sportovní hvězdy se potkávaly na hřišti i během společenských akcí a došlo i na téma vězení. Co řekl Řepka Vízkovi o svých problémech se zákonem?

Tomáš Řepka dostal v úterý u soudu dva roky natvrdo za zpronevěru i internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou ., k tomu ještě přibylo šest měsíců za řízení v opilosti.

Když se o tom Ladislav Vízek dozvěděl, byl v šoku. „Je to teď ve mně strašně rozporuplné. Samozřejmě mu to nepřeji. Hráli jsme spolu fotbal a rozebírali jsme tyhle věci. On je hodnej, ale hloupej. Věřil jsem, že mu to nenandají a slitují se,“ řekl olympijský vítěz pro deník Sport.

Fotbalový rebel Tomáš Řepka si nechal svou lásku Kateřinu Kristelovou zvěčnit na biceps
Fotbalový rebel Tomáš Řepka si nechal svou lásku Kateřinu Kristelovou zvěčnit na biceps

Navíc má Vízek strach z toho, jak se Řepka vyrovná s vězením. „Pan Pelta byl ve vazbě měsíc a jsou to jeho nejhorší zážitky života. A Řepka jde na dva roky… Asi si to neuměl uvědomit. Říkal nám na fotbale, že si to odsedí a hlavně si přál, aby zůstal našim kamarádem. Od té doby jsem ho neviděl,“ uvedl Vízek a na dálku vzkázal Řepkovi, že jeho přítelem zůstane i poté, co vyjde z nápravného zařízení.

Dokonce se nabídl, že mu trest ulehčí. „Řepo, já za tebe týden odsedím!“ Pak šly ale vtipy stranou a Vízek se opět vrátil k tomu, proč jde Řepka sedět. „Když jsem četl, co všechno udělal, tak tam jde za svou hloupost. Auta a ženský, to je zlo pro Tomáše. Ty největší slasti ho dostaly do vězení,“ litoval Vízek bývalého stopera.

„Do kriminálu mi nepasuje. Snad se ve vězení nezblázní. Už takhle měl v hlavě binec. Třeba tam napíše knihu a bude z toho bestseller,“ myslí si oblíbený fotbalový glosátor.

Tomáš Řepka propuštěn z vězení - jaké jsou podmínky? Čtěte zde »