Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejšílenější sázky na hokej: Ovčáček mluvčím reprezentace, na MS přijede Kim Čong-un!

Autor: pv

Byl by to hodně bizarní šampionát. Sázková kancelář Fortuna kromě klasických sázek na hokejové mistrovství světa vypsala i velice netradiční příležitosti. Například kurz na to, že se šampionátu zúčastní prezident USA Donald Trump nebo severokorejský diktátor Kim Čong-un. Členem realizačního týmu české reprezentace by mohl být i mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček.

Zraky fanoušků hokeje směřují na Slovensko, kde se uskuteční třiaosmdesáté mistrovství světa. Pokud by se vyplnila alespoň část z bláznivých sázkových příležitostí české sázkovky, tak by na sebe strhlo Slovensko celosvětovou pozornost.

Vždyť v nabídce je například možnost, že během šampionátu přiletí k východním sousedům prezident USA Donald Trump (v kurzu 20:1) nebo severokorejský vůdce Kim Čong-un (7500:1), který by už musel být na cestě, protože do zahraničí cestuje pouze obrněným vlakem ze strachu z létání.

SE SIMONOU na MS: Bartošák s Hrubcem ukázali, jak bydlí. S kým jsou na pokoji?
Video se připravuje ...

O něco větší šance je podle bookmakerů na příjezd britské panovnice Alžběty II. (5500:1). Reprezentace Velké Británie se totiž na MS ukáže poprvé od roku 1994. Velice nepravděpodobná už je ale možnost, že během finále vypadne v hale elektřina a zápas bude dohrán až následující den (7000:1).

S humorem jde vsadit i na situace kolem českého týmu. Například že novinářům bude na otázky kolem reprezentace (ne)odpovídat hradní mluvčí Jiří Ovčáček (6500:1) nebo že dojde k odvolání trenéra Miloše Říhy (500:1). Pokud by si někdo na jednu z těchto příležitostí vsadil, a vyšlo by mu to, byl by v balíku.