Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvod kanonýra Kollera: Manželka Hedvika poslala srdceryvný vzkaz!

Autor: Jan Hamrník

Jejich rozvod má už posvětit jen ofi ciální štempl, raněnému srdci ale neporučíš. Hedvika (41), manželka fotbalové legendy Jana Kollera (46), si ho vylila na internetu.

Nekličkoval. To nikdy nebylo v jeho nátuře!  Poté, co byl Koller spatřen na hokejovém mistrovství světa po boku neznámé černovlásky, Blesku přiznal: „Rozvod je ve finální fázi, čekáme jen na rozhodnutí soudu.“ Dodal, že už vše probíhá v klidu a vyřešený má s Hedvikou i majetek.

Jenže s city evidentně úplně ne. Alespoň ne ze strany ženy, s kterou »Dino« vychovává dcery Hedviku (15) a Kateřinu (11). „Nejsem Bůh, abych stále odpouštěla, a ani nemám alzheimera, abych všechno zapomněla,“ sdílela na svém Instagramu citát amerického spisovatele a řečníka Joea Navarra. Kam (a na koho) ta slova míří, je zřejmé…

Hedvika Kollerová poslala svému brzy bývalému manželovi srdceryvný vzkaz
Hedvika Kollerová poslala svému brzy bývalému manželovi srdceryvný vzkaz

Však byli Honza s Hedvikou svoji dlouhých patnáct let. Prožívali lásku v Dortmundu, Monaku, Norimberku, ruské Samaře i Cannes. Tam všude bývalý reprezentant Koller hrál.

Po skončení jeho kariéry se usadili v přímořském Monte Carlu. Ale jako idylka to jen působilo. „Už dlouho jsme si nerozuměli,“ řekl »Dino«.

Ostatně už vloni v listopadu Kollerová umístila na sociální síť jiný výrok (herečky Meryl Streepové), rovněž dost vypovídající. „Ztratila jsem zájem dělat radost lidem, kterým na mně nezáleží, milovat lidi, kteří mě nemilují, a usmívat se na ty, kteří se na mě neusmívají,“ stojí v něm.