Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Manželství legendárního střelce v troskách! Rozvádím se, přiznal Koller

Autor: Petr Němec (Blesk)

Člověk míní, život mění a i v ráji se občas něco pokazí. Tak jako manželství legendárního kanonýra Jan Kollera (46) na laguně v Monte Carlu. Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce. Rodinné štěstí se z vilky ve středomořském knížectví vytratilo.

Laskavý velikán » Dino « věnoval své slavné jméno charitativním fotbalovým akcím, rozdával při nich radost, když tu se náhle objevil na hokejovém šampionátu v Bratislavě. Po boku půvabné černovlásky. Měli se k sobě tak tuze hezky, že nejednoho napadlo, že Hedvika již není paní jeho srdce…

„Ano, rozvádím se,“ pověděl Blesku Jan Koller. „Už dlouho jsme si nerozuměli. Rozvod je ve finální fázi, čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ dodal.

Jenda našel lásku u ženy s očima hlubokýma jako tůně říčky Skalice v jeho rodné Smetanově Lhotě. „Ale nezlobte se, ale nic vám o ní neřeknu,“ nechal si svoji krásnou neznámou pouze pro sebe.

S 55 góly nejlepší střelec historie českého národního áčka vydělal za kariéru v Belgii, Německu, Rusku a Francii desítky milionů korun. Nikdy neměl potřebu je ládovat do blikajících bedýnek, do placatých kár, ani do »holek za padesát«.

Proto se peníze i hmotné statky chtě nechtě musely stát předmětem rozvodových stání. „Všechno včetně majetku máme domluvené a vyřešené a probíhá to v klidu a v pohodě. Víc bych to nechtěl rozebírat, je to naše soukromá věc,“ řekl tak upřímně a přesvědčivě, jak to umí jen on, táta dnes už mladých slečen Hedviky (16) a Kateřiny (11).

Nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace Jan Koller vyvedl na hokej do Bratislavy svůj nový objev
Nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace Jan Koller vyvedl na hokej do Bratislavy svůj nový objev

Fotbalové hody podruhé! Rosický nalákal Dortmund, nechyběl ani Koller
Video se připravuje ...