Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Vsadil na špatného koně. Švancara kvůli Tettehovi prohrál s Vízkem sud piva

Autor: pv

V zápalu „boje“ se spolu vsadili. Loni na podzim před startem nové sezony se Petr Švancara nechal vyhecovat od Ladislava Vízka v televizní talkshow O2 TV Sport Tiki Taka k sázce o sud piva. Bývalý útočník totiž věřil, že Sparťan Benjamin Tetteh nasází do sítě soupeřů 15 branek. Nakonec mu čtyři góly chyběly.

Má se na co těšit. Vízek odhadl, že Tetteh nebude pálit jeden gól za druhým a vyplatilo se mu to. „Tetteh je maliko chaotik. Vsadil bych se s tebou, že patnáct gólů nedá,“ tvrdil olympijský vítěz z Moskvy 1980.

Švancara kvůli Tettehovi prohrál s Vízkem sud piva
Video se připravuje ...

Švancara na sázku kývl, ale dal si podmínku, že pivo bude muset být brněnské. „To už ale není pivo,“ vtipkoval Vízek, který se ale zatím výhry nedočkal. „Nechtěně jsem na to zapomněl, ale sázku dodržím a sud Láďovi předám,“ slíbil Švancara.

Vízkovi se ale sázení ne vždy vyplatí. Před sezonou se totiž vsadil o prase a pivo s  Milanem Barošem , že s Baníkem neskončí v tabulce do 6. místa. Ostrava nakonec skončila pátá. „Už jsem pozvaný na oslavu s grilováním,“ prozradil ve studiu Vízkův zeť Vladimír Šmicer .