Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Divoký mejdan wimbledonské šampionky Strýcové: Striptýz v centru Prahy!

Autor: Petr Maňas

Celé srdce nedává jen do tenisových zápasů či svých vztahů. Barbora Strýcová (33) jede naplno i při oslavách! Wimbledonská šampionka a nejlepší deblistka světa dokonce v centru Prahy předvedla striptýz!

Slibovala, že po jejím premiérovém triumfu v grandslamové čtyřhře to bude pořádná divočina. „Jasně, oslava bude! A bude stejně velká, jak velký byl wimbledonský úspěch,“ culila se Bára v úterý po poledni na tiskovce, nicméně více prásknout nechtěla. „Všechno je tajné, takže vám nic neprozradím,“ smála se.

Pečlivě utajovaný mejdan nakonec začal jen pár hodin poté. Jenže zatímco soupeřkám na kurtu ukazuje záda, reportérům Blesku neutekla. Se svými blízkými obsadila stylovou luxusní kavárnu Café-Café v pražském Starém Městě. Nechyběly tenisové kamarádky včetně těhulky Andrey Hlaváčkové , u baru vše organizoval Bářin miláček Petr Matějček.

Tenisová šampionka, tradiční tahounka všech fedcupových oslav, se i s drinkem uvelebila na zahrádce. Se soumrakem se pak přesunula dovnitř, kde to pořádně rozjela. „Jedeméééé, na plný pecky!“ pobízela ostatní. Podnik se otřásal v základech, zvědaví turisté nakukovali přes výlohy dovnitř, cože se to tam, proboha, děje...

V plné kavárně hostů se Barbora Strýcová odvázala
V plné kavárně hostů se Barbora Strýcová odvázala
 

Rozdivočelá hvězda tancovala jako urvaná ze řetězu. Dokonce vyslyšela hecování okolí, shodila černé triko a na parketu se svíjela jen v černé podprsence! „Jeď, Baru, jeď!“ tleskali jí přítomní. Její přítel jí pak donesl dort s hořícími prskavkami, které se společně snažili sfouknout, následovala další salva přípitků.

Společnost se vyhrnula na ulici o půl druhé ráno. „Jde se pařit dál!“ křičela ve dveřích Strýcová na odpadlíky nasedávající do taxíků. Část osazenstva opravdu pochodovala centrem Prahy, zkontrolovala několik barů, aby se pak také rozprchla k domovům. A nezmar Bára se po třech probdělých nocích snad konečně vyspala.