Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágra vyděsil pohled na váhu. Tlustší totiž nikdy nebyl! Prozradil, kolik váží

Autor: Patrik El-Talabáni

Extraliga se kvapem kariéře blíží, takže si chtěl zkontrolovat svoji aktuální váhu. Jenže pak přišel šok! Jaromír Jágr (47) zjistil, že má hrůzostrašných 121 kilogramů!

Podle nechápavé reakce kladenského hokejisty a majitele je patrné, že sám netušil, jak vysoko rafička vystřelí. „Našel jsem starou váhu, tak se jdu podívat… Cože, 121 kilo? Hezký na to, že extraliga začíná za dva měsíce,“ vyděsil se »Džegr«, který nikdy v kariéře nevážil víc.

Ale není se co divit! Sezona Jardovi skončila v dubnu a následovalo dlouhé volno. Česká hokejová legenda je navíc známá, že si dopřeje vydatné domácí jídlo a neodolá sladkému. Během hokejové pauzy se tak vesele cpal hromadou špaget, ale naštěstí odmítl nabízený dortík, což ukázal ve videu na Instagramu.

Dobře udělal, v jeho věku se metabolismus zpomaluje a přehnaný apetit by jej mohl nebezpečně zakulatit. „Před 5 týdny to ještě byla sranda, ale dnes už není. Bude to boj!“ burcoval.

Na druhou stranu přehnaný strach je zbytečný. Rytířům už začala příprava na extraligu a od konce července jsou na programu přátelské zápasy, v nichž hvězdná »osmašedesátka« může přebytečná kila vypotit. „Člověk během utkání i po něm nemá chuť jíst. Může za to hlavně únava a vlastně ani není čas. V průběhu dne se také nemůžeš cpát,“ tvrdil v únoru, kdy měl kvůli zranění tenkrát rekordních 118 kg.

Jaromír Jágr do sebe láduje těstoviny, teď už ale bude muset zhubnout, aby byl fit do zářijového startu extraligy
Jaromír Jágr do sebe láduje těstoviny, teď už ale bude muset zhubnout, aby byl fit do zářijového startu extraligy