Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Playboy Nedvěd s modelkou na prázdninách: luxusní romantika v outfitu za 40 tisíc!

Autor: as

Zlato, když už vyrazíme do světa na výlet, nesmíš mi tam dělat ostudu! Hokejový playboy Petr Nedvěd (47) a jeho krásná modelka Nicole Volfová (24) objíždějí francouzskou Riviéru a pěkně se na to vyfikli.

Byla naštvaná. Snad proto, že při romantické procházce uličkami Saint-Tropez nenatrefila na filmového četníka Cruchota? Nebo jí třeba její milý nechtěl koupit další kabelku? To sotva, vždyť Nicole si nesla hned dvě, ta od luxusní značky MCM přijde na 30 tisíc korun!

Podívejte se v galerii, na kolik vyšel outfit zamilované dvojice:

Generální manažer hokejové reprezentace Petr Nedvěd vytáhl svoji krásnou Nicole k moři. Outfitem jí ostudu určitě neudělal!
Generální manažer hokejové reprezentace Petr Nedvěd vytáhl svoji krásnou Nicole k moři. Outfitem jí ostudu určitě neudělal!

Ani její kyselý kukuč nevzal věčně vysmátému »Méďovi« úsměv z tváře. Vychutnával si atmosféru kouzelného Azurového pobřeží, podél kterého se s Nicole prohánějí na skútru.

A také on byl za fešáka – tričko, kalhoty a tenisky od módní značky Philipp Plein jej přišly na 40 tisíc. Ti dva jsou jedním z nejkrásnějších párů, které se teď poflakují po Riviéře.

Vítejte u Petra Nedvěda! Bývalý útočník ukázal svůj luxusní byt
Video se připravuje ...