Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mám vztek a hlad! Plíšková se předvedla, ostatní tenistky se přidaly

Autor: sjs

Takhle je neznáte. Nejlepší světové tenistky se na tiskové konferenci s novináři chovaly neurvale. Nebojte se skandálu. To jen Maria Šarapovová, Eugenie Bouchardová nebo Karolína Plíšková vystřihly na turnaji v Torontu vtipné scénky, jak se nechovat při komunikaci s médii.

Každý má někdy své dny. Slavné tenistky tak na videu předváděly, jak by se chovaly, kdyby měly hodně špatný den. „Jsem tak hladová,“ zoufala si Karolína Plíšková a před kamerou jedla tradiční kanadskou pochoutku poutine. Následně v dalším střihu vyhrkla: „Jsem frustrovaná!“ a v zápětí roztrhla papír.

Kromě negativních výlevů ale nejlepší česká tenistka přes video poradila ostatním tenistkám, že je dobré vypustit na tiskové konferenci klidně i něco ze soukromí.

Na to upozornila například i Simona Halepová. „Ukažte svou osobnost a přidejte troch barvy svým příběhům,“ uvedla Rumunka, která letos ovládla Wimbledon.

Co je ale pro hráčky nejhorší? Když o nich přítomní novináři příliš nevědí. „Pořádně si nás nastudujte, než za námi přijdete, poznejte nás.“