Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěra, rozvod i boj o syna, teď konečně štěstí. Dobrák Hubník našel lásku!

Autor: Petr Němec

Je to story jako od Rosamunde Pilcherové! Jen začít natáčet. Scénář je hotový. Napsal ho sám život fotbalového zadáka plzeňské Viktorky Romana Hubníka (35), který se teď ukázal s novou přítelkyní.

Před třemi lety stál na rozcestí. Hledal směr budoucnosti, kterou si nedokázal představit bez syna.

Vítěz

Byl to pohnutý čas lítého rozvodového zápasu s nevěrnou manželkou Lucií (tehdy se šuškalo, že údajně zahnula s Romanovým plzeňským spoluhráčem, který vzápětí z klubu odešel) o Patrika (9).

»Hubňa« vyhrál! Má blonďatého šikulu u sebe, školák Páťa má stejně zelené kopačky jako slavný táta a exreprezentant Hubník o něm pyšně pronesl: „Je to můj největší fanoušek.“ No a teď má další tři skalní příznivce.

Roman Hubník vyrazil na vánoční trhy s přítelkyní Valerií
Roman Hubník vyrazil na vánoční trhy s přítelkyní Valerií

Krásná jako nebe

Našel lásku! I v hlubokém podzimu je krásná jako letní nebe nad zlatavými lány úrodné Hané. Jmenuje se Valerie, má synka a dcerku, hluboké hnědé oči jako Roman a malinová ústa.

Z gruntu dobrý a už zase šťastný chlap se k rozkošné ženě láskyplně tiskne. Vychutnávají si svařák z kelímku a Roman Hubník ke kouzelné fotce napsal: „Vánoční trhy Olomouc.“

Ano jsou na rodné hroudě šťastní, a když Valerie přijede za Romanem do Plzně, najde ho v útulném kvartýru v luxusním paláci Ehrlich, který si Hubník pronajímá od bývalého parťáka z Viktorie Vládi Daridy. »Hubňův« svět je teď nádherný, béžový, růžový. Zaslouží si ho, stejně jako plat, který v Plzni dělá odhadem 200 000 korun...