Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

EXKLUZIVNĚ: Bartošákova přítelkyně promluvila o násilí i rozchodu!

Autor: vba, red

Sebevražedné sklony, alkohol a drogy. Hokejový gólman Třince Patrik Bartošák (26) od minulého týdne znovu létá v maléru. Jedno ho ale přece jen může těšit. Zastání našel u své přítelkyně Dominiky, jež mu letos na jaře porodila prvorozeného syna Damiána.

Půvabná blondýnka důrazně odmítla, že by byla ze strany svého milého terčem násilí, jak některá média spekulovala. Jejich vztah je podle ní pevný jako skála. „Nerozešli jsme se a Patrik na mě nikdy v životě nevztáhl ruku,“ svěřila se Dominika Blesku.

Za Bartošákem je však temná minulost. Už dávno totiž mohl být hvězdou NHL, jenže hned na začátku zámořské kariéry si zadělal na kolosální průšvih. V Los Angeles byl totiž obviněn z domácího násilí!

Patrik Bartošák se svým synkem Damiánem
Patrik Bartošák se svým synkem Damiánem

„Dám ti přes hubu, jestli mi nic neřekneš! Doufám, že je ti jasné, že tě uspím, než odejdu,“ měl podle policistů křičet na svou tehdejší přítelkyni, kterou prý navíc škrtil a několikrát udeřil.

Soud ho nakonec osvobodil. „Když se to stalo, hodilo mě to dolů. Byl jsem pár měsíců v pr*eli,“ přiznal později Bartošák. Jenže pak se na něho usmálo štěstí – jeho poslední láska Dominika při něm stojí i ve složitém životním okamžiku.