Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plekanec se špičkuje s Jágrem kvůli Hantuchové: Jardo, dáme čtyřhru?!

Autor: Jan Rochovanský

Poslal jim zajímavou výzvu! Hokejista Tomáš Plekanec (37) se dozvěděl, že jeho parťák Jaromír Jágr (47) strávil noc s tenistkou Danielou Hantuchovou (36) a dostal nápad. Zahrát si společně čtyřhru!

Má oči všude! Brněnský forvard »Pleky« se věnuje těhotné lásce Lucii Šafářové a do toho dře za Kometu na ledě, ale přesto mu nic neunikne! Příkladem za všechny je »románek« jeho kamaráda Jágra , jenž si minulé pondělí odvedl z »mecheche« v botelu Admirál slovenskou krásku Hantuchovou !

Plekanec, partner Lucie Šafářové, vyzval Jágra s Hantuchovou na čtyřhru
Plekanec, partner Lucie Šafářové, vyzval Jágra s Hantuchovou na čtyřhru

Tak se ukažte

Plekanec se toho rozhodl využít a poslal Jardovi nečekaný vzkaz. „Nevím, jestli jsou ty spekulace pravdivý, ale kdyžtak jsme připravený na deblíka,“ napsal Tomáš na Instagramu s tím, že by s jeho milovanou Luckou (bývalou 5. tenistkou světového žebříčku) rádi vyzvali »novou« sportovní dvojici na vzájemný mač ve čtyřhře!

Mají si co vracet

Kdyby Jaromír na šokující výzvu kývl, mohl by to být sakra pikantní souboj! Už jen proto, že má Hantuchová se Šafářovou nevyřízené účty. Dámy se na kurtu potkaly dvakrát (v roce 2007 ve Stuttgartu a o čtyři roky později ve čtvrtfi nále Fed Cupu) a v obou případech z toho byla výhra Plekancovy přítelkyně! Dojde na odvetu?

Jaromír zatím Tomášovi neodpověděl, a na otázky o krásné tenistce je poměrně zdrženlivý. „My se známe dýl, Daniela byla v Praze, tak jsme se viděli, nemám co k tomu říct,“ uvedl v rozhovoru pro pořad TOP STAR na TV Prima.