Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přiznání Nedvěda po návratu k manželce: V ženách se nevyznám...

Autor: Václav Baumann

Kvůli lásce má pořádně zamotanou hlavu. Fotbalový internacionál Pavel Nedvěd (47) odešel od rodiny k mladé múze, aby se před pár dny zase fotil s manželkou... I proto přiznává, že se v ženách nemůže vyznat.

Bylo to velké překvapení, když se v srpnu tohoto roku objevil po boku 24leté parkuristky Lucie Anovčínové. A nejen po jejím boku, fotografové ho na koňské akci přistihli, jak mladé blondýnce něžně hladí obličej!

Lucie zase na oplátku objížděla zápasy fotbalového Juventusu, kde je Nedvěd viceprezidentem. Všechno prostě nasvědčovalo tomu, že »Méďa« začal nový život. Jenže před pár dny se stala nečekaná věc. Na vánočním večírku turínských čutálistů se zvěčnil opět s manželkou Ivanou (45), kterou si před čtvrtstoletím vzal! „Pár stvořený v nebi!“ radovala se jejich dcera Ivanka, která ještě ke společné fotografi i přidala několik srdíček.

Švihák ze západočeské Skalné má prostě kvůli lásce hlavu v pejru. A přiznal to i v novém televizním rozhovoru, který poskytl jako ambasador při návštěvě Číny. Tamní reportér se ho zeptal: „Myslí si Pavel Nedvěd, že se vyzná v ženách?“ A vicemistr Evropy z roku 1996 se jen rozchechtal na celé kolo a vysoukal ze sebe: „Ženskejm nerozumí vůbec níkdo...“

Pavel Nedvěd už je zase bok po boku s manželkou Ivanou
Pavel Nedvěd už je zase bok po boku s manželkou Ivanou