Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nový rok u sportovců: Berdychovo dojemné vyznání! Cibulková ukázala bříško

Autor: ris

Silvestr u sportovců není většinou žádná divočina. Jde hlavně o to, vstoupit do olympijského roku pravou nohou. „Mám pocit, že to bude úžasný rok 2020,“ věří Karolína Plíšková, jíž vrcholí přípravy na novou sezonu v Austrálii. To Tomáš Berdych s Dominikou Cibulkovou už řeší jiné starosti!

Plíšková do nové dekády vstoupila tréninkem s francouzskou krasavicí Mladenovicovou a do práce se chystala také její sestra Kristýna. „Kdo začíná zítra cvičit?“ vyzvídalo na Instagramu šarmantní dvojče světové tenisové dvojky!

Bývalý fotbalista Patrik Berger zakončil právě uplynulou dekádu túrou na nejvyšší horu Česka. „Šťastný nový rok z vrcholu světa,“ zubil se vicemistr Evropy z roku 1996 z 1 603 metrů vysoké Sněžky.

Barbora Strýcová přivítala nový rok v letadle. „Přátelé, kamarádi, my vám ty medaile přivezeme,“ culila se rodačka z Plzně. Pak přece jen zvážnila. „Všechno tak strašně letí, co? Proto zpomalte, cestujte, smějte se, bojujte a mějte se rádi,“ vzkázala.

Tomáš Berdych poslal dojemné vyznání manželce Ester
Tomáš Berdych poslal dojemné vyznání manželce Ester

Srdceryvné vyznání sepsal Berdych , který před několika týdny ukončil kariéru. Tradiční lednovou cestu do Austrálie vyměnil za lyžovačku v Kitzbühelu. „Nekončí jen rok, ale celé desetiletí. Já jsem potkal svoji krásnou ženu, která při mně stojí a podporuje mě ve všem, co dělám. Strašně si toho vážím,“ děkoval svojí Ester.

Uplynulé měsíce shrnula Cibulková , jež za pár týdnů přivede na svět prvorozeného potomka. „Navždy vděčná 2019,“ rozplývala se nad zakulaceným bříškem.