Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tahle kráska zkrotila playboye Nedvěda: Láska na první pohled!

Autor: kvč

Manželství s Veronikou Vařekovou hokejové legendě Petru Nedvědovi nevyšlo, že by to s jinou modelkou dopadlo lépe? Všechno je zatím na nejlepší cestě, manažer reprezentace pro Sport potvrdil, že s mladou přítelkyní Nicole Volfovou čeká dceru. Kdo je půvabná dívka, která zkrotila srdce známého hokejového playboye, a jak se seznámili?

Nicole, která je o třiadvacet let mladší než Petr, pochází z Karlových Varů. Krásná tvář a božská postava ji ale přivedly k dráze modelky, která samozřejmě přerostla rodné město. Modelingem se živí v zahraničí, třeba v Miami, kde se s Petrem poprvé potkali.

„Viděli jsme se na večeři a přeskočila taková ta jiskra,“ sdělila Nicole Blesku v březnu 2018, když jejich vztah vyšel na povrch. „Láska na první pohled. Jako z románu,“ lebedil si už tehdy Nedvěd . V pátek doplnil, že setkání nebyla zas taková náhoda. „Nejdřív jsme si psali, ale brzy jsme se potkali. Vlastně druhej den… A hned jsme vyrazili na dovolenou,“ vyprávěl s úsměvem. 

Pro ostatní mladé modelky by nejspíš bylo nepředstavitelné přerušit slibně rozjetou kariéru a založit rodinu, Nedvědova partnerka je ale jiný případ. „Nikča je v tomhle směru jiná, mateřstvím je téměř až posedlá. Ale hezky a mile posedlá. Už teď je na roli mámy perfektně připravená, dnes a denně si zjišťuje všechno možné z různých knih. Je to výjimečná holka. Má můj obrovský obdiv,“ promluvil o Nicole láskyplně Petr.

Šťastný pár si naplánoval porod v Praze, "den D" má přijít ke konci července. 

Krásná modelka Nicole Volfová zkrotila srdce hokejového playboye Petra Nedvěda
Krásná modelka Nicole Volfová zkrotila srdce hokejového playboye Petra Nedvěda

Vítejte u Petra Nedvěda! Bývalý útočník ukázal svůj luxusní byt
Video se připravuje ...