Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Smyslné povzbuzení v době karantény! Nádherná cyklistka nezná stud

Autor: ptr

Bývala nadějí slovenské cyklistiky, ale nakonec se vydala úplně jinou cestou. Nejdříve zkusila dráhu DJky, ale postupem času zjistila, že by byl hřích nevyužít daru, který jí nadělila matka příroda. A tak přes focení erotiky dospěla až k dráze fitness modelky a influencerky. Čerstvá »třicítka« Lucia Javorčeková má svým fanouškům rozhodně co nabídnout!

Rodačka z Bratislavy udržuje i v této nelehké době své obdivovatele v pozoru a nabízí jim pořádnou dávku rozptýlení. Svůdné a nápadité fotky dokáže produkovat i v omezených možnostech. Navíc k nim přidává poselství o tom, jak zvládá karanténu. „Po několika dnech změn nálad, vzteku, nespavosti a neustálého sledování zpráv jsem se naučila, že nejdůležitější je žít okamžikem. To znamená být plně soustředěná na daný moment, protože to je to jediné, co opravdu existuje. Tolik z nás se obává budoucnosti a lituje minulosti, že úplně ignorují přítomnost.“

A že to slaví úspěch je zřejmé. Slovenská »femme fatale« už má na sociální síti Instagram před jeden a půl milionu sledujících. Je si ovšem vědoma, že to vyžaduje značnou píli a tak i nyní doma poctivě posiluje a udržuje se v perfektní kondici, aby měla svou postavu dokonalou a její tělo stále připomínalo bohyni.

Slovenská fitness modelka Lucia Javorčeková je nesmírně populární
Slovenská fitness modelka Lucia Javorčeková je nesmírně populární