Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vdově se narodilo miminko! Rok po tragické smrti Josefa Šurala (†28)

Autor: nem

Cesty lásky jsou pomalé bláto a jíl, nebo fofr čtyřproudé autostrády. Denisa Šuralová, vdova po tragicky zesnulém exkapitánovi Sparty Josefovi (†28), zvolila kalup. Porodila u Apolináře synka jinému muži.

Reprezentant a báječný kluk, co by se rozdal, »Šury«, zahynul loni 29. dubna v tureckém středomořském ráji po havárii minibusu. O viníkovi, kterým má být řidič dodávky přepravující hráče Alanyasporu, stále ještě soud nerozhodl. Vleče se to stejně jako putování slibovaných bankovek z kasy tureckého klubu na konto manželky zemřelého.

Zato máma dcer Vanesy Alex (6) a Melissy Denisy (1) vstřebává bolestivé životní štrapáce rychlostí zánovního vozu, který zakoupil její nový partner. A třeba to tak má být.

Denisa, podle mínění přátel svým způsobem tuze okouzlující i osobitá osoba, se schoulila do plodné náruče kontroverzního podnikatele. Sní svůj sen o šťastné budoucnosti v objetí lobbisty, vachrlatým byznysem, zrádnou politikou i načančanými modelkami políbeného Tomáše Horáčka (36).

Jejich bleskový román o víru vášně ohromil nejen tuzemský fotbalový svět. Už po necelých třech měsících od Josefova skonu jí obtěžkal. Už po roce a dvou týdnech od brněnského smutečního obřadu mu přivedla na svět ratolest. „Máme zdravého syna. Vzali jsme to rychle, a je mi jasné, že někteří lidé se mají o čem bavit, “ pověděl Blesku Tomáš Horáček .

Podnikatel Tomáš Horáček
Podnikatel Tomáš Horáček