Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Plíškovou zpovídal manžel. Hrdlička shodil šest kilo, Kája dělá jen snídaně

Autor: kvč

Aby profesionálního sportovce mohl v televizi rovnou zpovídat jeho životní partner, to se jen tak nepoštěstí. V pořadu Česká ulička (dnes ve 21:15 na O2 TV Sport) na to ale došlo - moderátor Michal Hrdlička si pozval svou manželku, úspěšnou tenistku Karolínu Plíškovou. Řeč přišla na nákupy, tetování, i vaření. Nebo spíš nevaření...

Domácí karanténa při pandemii koronaviru mohla svádět k narušování zdravých stravovacích návyků, moderátor Michal Hrdlička ale zažil opačný problém - během pandemie shodil šest kilo! Jeho „Kája“ totiž za plotnou není ani zdaleka tak suverénní, jako na tenisovém kurtu.

„Zmínila jsi, že jsi během pandemie nakupovala častěji než obvykle. Diváky zajímá, jestli ses věnovala i jiným činostem, jestli ses třeba nesnažila vařit. To můžu rovnou zodpovědět já, že nesnažila,“ utrousil s úsměvem Hrdlička při rozhovoru se svou ženou v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport.

Manželé Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou si v New Yorku udělali pohodu
Manželé Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou si v New Yorku udělali pohodu

„Co kecáš? Jedno jídlo jsem udělala!“ opáčila s úsměvem se Plíšková . Karolíninou specialitou jsou ale prý snídaně. „To je jediný, co doma dělám,“ rozesmála se. Hrdlička pak prozradil, že kromě jednoduchého müsli úspěšná tenistka zvládá i palačinky, na které se každý víkend sbíhají sliny i jeho dceři Lindě, kterou má z předchozího partnerství s Lucií Borhyovou .

Jak se měnila Karolína Plíšková? Po boku sestry i její slavný výstřih. Velká galerie ZDE>>>

„Dost holek z tenisu dávalo na Instagram, že během pandemie začaly vařit, ale mě to nějak nestrhlo,“ dodala. Řeč došla i na tetování, které si Karolína nechala udělat už v patnácti letech spolu se sestrou. Zatímco otec byl tehdy v tetovacím salonu jako doprovod, maminka to těžce nesla a doma lítaly talíře...

Jak Plíšková krotí svou "závislost" na nakupování, a co se jí nelíbí na Hrdličkově chování na kurtu? I to se dozvíte v pondělí ve 21:15 na O2 TV Sport v pořadu Česká ulička.