Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Aspoň jeden šťastný slávista! Ostrostřelec Jan Kuchta: Líbá dceru prezidenta!

Autor: nem

Líp už bylo! Ze Slavie je po čtyřech nevyhraných mistrácích z pěti a před ligovou dohrávkou s Olomoucí (dnes od 19:00 na O2 TV) hromádka neštěstí. Tedy až na jednu výjimku.

Ostrostřelec sešívaných Jan Kuchta (24) je zamilovaný až po uši. Sociální síti svěřil líbací fotku s půvabnou blondýnkou a tuze jim to sluší. Mělo se za to, že jedinou vášní sympaťáka každým coulem »Kuchtiče« je chov kura domácího. Opeřené nosnice vlaška, leghornka, holokrčka.

„Je to relax. Když sedím u slepic, zapomenu na starosti, na tlak, vyčistím si hlavu,“ prozradil Kuchta. Kdepak, okouzlující Barborka je víc! Je jednička. Láska! Dcera prezidenta Mladé Boleslavi Josefa Dufka, která v oddíle z Lokotrans Arény ladí marketing a dává šmrnc klubové televizi. 

Kuchta se pochlubil krásnou přítelkyní Bárou.
Kuchta se pochlubil krásnou přítelkyní Bárou.

Jejich vztah připomíná pohádku o tom, co fotbalista potřebuje k profesi nejvíc. O pohybu nohou: „Nejdřív se sejdou, pak se rozejdou, ale nakonec se stejně zase sejdou.“ Přesně! „Ano, Barborka je moje partnerka. Měli jsme to trochu na přeskáčku. Chodili jsme spolu, už když jsem byl na hostování ve Slovácku a v Teplicích. Když jsem hrál v Liberci, tak jsme se rozešli, ale teď spolu žijeme a máme se skvěle,“ pověděl Blesku Jan Kuchta.

„Honza je charakterově skvělý a pracovitý kluk a s manželkou Janou jsme rádi, že ho máme v rodině. Samozřejmě, že spolu rozebíráme fotbal,“ usmál se šéf Matějovského a spol. Josef Dufek. A že mají o čem mluvit! Možná i o tom, že bossové českých klubů by si měli dávat bacha na plejery z Edenu. Jdou jim po dcerách! Gólman Ondřej Kolář klofnul Janu Jaroslava Tvrdíka , útočník Jan Kuchta Dufkovu Barboru. Kde se to zastaví?

Teplice zmizely, Kopic neplní plán a Frýdek číslo tři hledal byt
Video se připravuje ...