Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brankář Slavie Kolář se bude ženit: Dcera Tvrdíka mu řekla »ANO«

Autor: ptr

Tak tohle asi velký boss Jaroslav Tvrdík neočekával. Jeho zaměstnanec a reprezentační brankář Ondřej Kolář (26) požádal o ruku jeho dcery Jany (20). Tatínek vše zřejmě posvětil a Jana řekla »ANO«. Vše tedy dobře dopadlo a jeden z nejznámějších párů současnosti tak vstoupí do svazku manželského.

Mladičká modelka se tak může těšit na svůj velký den a není pochyb, že ve svatebních šatech bude jistě okouzlující. Velkou novinu oznámili skrz sociální síť Instagram a doplnili to jednoduchým prohlášením. „Řekla ANO,“ pochlubil se Ondřej. „Řekla jsem ANO,“ potvrdila svůdná Janička. V komentářích se ihned spustila obrovská vlna gratulací přešťastnému páru.

Po těžších chvílích, které si prožili při nepříjemném zranění, které brankář utrpěl v často připomínaném zápase se skotskými Rangers, tak nyní mají před sebou radostné okamžiky. Jizva na čele asi zůstane navždy připomínkou drsného střetu, ale láska všechny těžkosti překoná. A společně teď můžou plánovat kouzelnou veselku, která jim navždy bude připomínat nezapomenutelný den.

Kolář o kličkách i klíčovém kouči: Kdybych ho nepotkal, rozvážím mléko
Video se připravuje ...

Ondřej Kolář získal srdce půvabné dcery slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka Jany
Ondřej Kolář získal srdce půvabné dcery slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka Jany