Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Další Krmenčíkův útok na Plzeň: Hráčům Viktorky se měl posmívat kvůli platům

Autor: sm

Michael Krmenčík se v posledních dnech stává plzeňským fanouškům trnem v oku. A prozatím to vypadá, že jde stále hlouběji. Po svých posledních výstupech, kterými si proti sobě příznivce Viktorky poštval, to vypadá, že přidal další provokaci, kvůli níž jeho obliba na západě Čech rozhodně neporoste. Hráčům Plzně se měl totiž vysmívat za platy.

Informaci o tom, že se měl Krmenčík posmívat Viktoriánům kvůli penězům, pustila do světa Petra Škytová, zaměstnankyně agentury RBR SportConsult, která zastupuje hráče. 

„Krmelec velké zklamání. Aby se vysmíval hráčům Plzně, kolik berou oni a kolik bere on ve Slavii,“ prozradila na svém instagranovém účtu brunetka s tím, že boží mlýny melou.

„Uvidíme, kde bude hrát v létě. Plzeň bude mít nového majitele, ale po tomhle tam jeho kroky už určitě nepovedou,“ uzavřela.

Pokud se informace potvrdí, Krmenčík nejspíš u Viktoriánů klesne v oblibě ještě více. V krátké době se mu povedlo je naštvat hned několikrát. Poprvé, když během děkovačky ve slávistickém dresu pokřikoval hanlivé výrazy směrem k Plzni. Pak nad jeho chováním vrtěli hlavou v neděli, kdy nadšeně oslavoval svůj gól do sítě svého bývalého klubu.

Krmenčík ukázal svou malost, řekl Němeček. Kritizoval i Šmicer
Video se připravuje ...

Michael Krmenčík v krátké době naštval plzeňské fandy hned několikrát.
Michael Krmenčík v krátké době naštval plzeňské fandy hned několikrát.