Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nedvědová v objetí s Kordou: Plánuje společnou budoucnost!

Autor: ptr

Právě skončil rok, ve kterém se dali oficiálně dohromady. A Ivana Nedvědová (24) doufá, že jim to vydrží navždy. Její láska, tenista Sebastian Korda (21), je to nejlepší, co ji v uplynulých 365 dnech potkalo. Svou lásku stvrdila dojemným vyznáním na Instagramu.

Sličná blondýnka zvládla svou bezbřehou lásku vyjádřit zcela minimalisticky, ale o to výstižněji. „Můj rok 2021,“ začala popisek u společné fotky se svou láskou Sebastianem a přidala srdíčko. „A teď 2022, 2023, 2024…∞,“ zněla druhá část, kterou opět doplnila srdíčkem a která jasně ukázala, že o společné budoucnosti vůbec nepochybuje.

Kouzelný pár se představil veřejnosti na začátku března minulého roku, ale díky přátelství svých rodin se znají od útlého dětství. Sebastianův otec Petr Korda je bývalý veleúspěšný tenista a tátou Ivanky není nikdo jiný než nejlepší fotbalista světa pro rok 2003 Pavel Nedvěd . Oba vynikající sportovci se znají řadu let a na americké Floridě byli téměř sousedy, když fotbalista trávil se svou rodinou pravidelně část roku v domě nedaleko sídla Kordových.

Krásný pár Sebastian Korda a Ivana Nedvědová
Krásný pár Sebastian Korda a Ivana Nedvědová