Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tomáš Berdych si užívá se svou láskou Ester: Romantika na sněhu!

Autor: ptr

Patří k největším tenisovým legendám našeho státu, ale kariéru už má za sebou. Tomáš Berdych (36) si tak plnými doušky může užívat peněz, které na kurtu dokázal tvrdou prací vydělat. A že to umí. Se svou milovanou manželkou Ester si užívají luxusní lyžovačky jako z pohádky.

Naprosto kouzelné prostředí stojí za pořádnou fotodokumentaci a tak se slavný pár pochlubil několika dokonalými snímky i na svých sociálních sítích. „Zimní říše zázraků,“ přidal Berdych výstižný popisek. Takový relax mu můžou aktivní hráči aktuálně jen závidět. Za rohem je první vrchol nové sezony v podobě Australian Open a všichni aktivní soupeři, se kterými se Tomáš dlouhá léta utkával, jsou tak v plné zátěži.

A to nelze pominout i nádhernou společnost, kterou naše bývalá tenisová jednička má ve své manželce. Modelka Ester je stále ve vynikající formě, kterou si udržuje poctivým cvičením. Není proto divu, že spokojená dvojici drží láska i sedmý rok od svatby. Jediným otazníkem tak zůstává, jestli pár náhodou nepřemýšlí i o založení rodiny.

Tomáš Berdych si užívá života se svou krásnou manželkou Ester.
Tomáš Berdych si užívá života se svou krásnou manželkou Ester.