Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Fotbalový Most v šoku: Zemřel jeho bývalý hráč Bohata (†33). Mluví se o sebevraždě

Autor: sm

Mostecký Baník je v slzách. O víkendu klub zastihla smutná zprávach o úmrtí jednoho z jeho bývalých hráčů, Petra Bohaty. Web TN.cz hovoří o tom, že měl fotbalista spáchat sebevraždu.

Baník o ztrátě informoval na svých sociálních sítích. „O víkendu nás tragicky opustil náš bývalý hráč Petr Bohata. Ve své fotbalové kariéře oblékal dres Mostu, Souše, Chomutova nebo druholigových Bohemians Praha Střížkov. Byl vždy skvělým lídrem a mužem, který nechtěl prohrávat. Petře, děkujeme za vše,“ stojí v dojemném rozloučení, které klub adresoval zesnulému hráči.

Součástí oznámení je také datum Bohatova narození i úmrtí, fotografie a také tajemný citát: „Nenaplněný život plný odvahy a odhodlání.“

Na hráče vzpomíná i Chomutov, jehož dres také oblékal.

„Dnes nás zasáhla opravdu smutná zpráva. Bývalý chomutovský obránce Petr Bohata, který v našem klubu působil v ČFL, tragicky ve věku 33 let zahynul. Naše srdce jsou zlomená a nemáme slova pro tuto tragédii. Celý klub vyjadřuje upřímnou soustrast rodině. Nikdy na tebe Petře nezapomeneme,“ vyjádřil se zlomeně klub, ve kterém Bohata působil.

Oficiálně se sice neví, co přesně bylo příčinou Bohatovy smrti, ale web TN.cz přišel s tvrzením, že zdroje z blízkého okolí hovoří o sebevraždě.