Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Smutek v Pardubicích: Extraligový klub se loučil s dlouholetou fanynkou (†62)

Autor: pl

Konec minulého týdne měl v pardubické Enteria Aréně smutnou tečku. Ještě před vhozením úvodního buly se tým a fanoušci rozloučili s věrnou fanynkou Dynama Bludimírou (†62), která zemřela v úterý.

Vedení klubu si připravilo dojemnou rozlučku s oblíbenou příznivkyní, která zesnula 25. října. Patřila nejen k největším příznivcům Pardubic, ale také napříč celým Českem. Příčina smrti nebyla zveřejněna.

„Chci v těch 100 letech zažít tu zlatou medaili,“ říká Vladislava ,,Bludimíra" Urbanová ve videu. Kromě vzpomínkového videa se ve skvělém světle předvedli také domácí fanoušci. Ti přinesli do kotle fotku věrné fanynky, a zároveň rozsvítili své mobily, přičemž ještě přidali svíčky.

Hrajeme i pro Bludimíru

Vytvořili tak nádhernou, nicméně smutnou atmosféru, ve které se emotivně rozloučili s dlouholetou podporovatelkou šestinásobného mistra. Zástupci východočeského mančaftu dodali, že přání Bludimíry o ligovém titulu během 100. výročí založení týmu hodlají letos splnit. 

,,Dnes hrajeme i pro naši obrovskou fanynku Bludimíru," stálo u fotky s kotlem na sociální síti. Pod příspěvkem poté fanoušci na věrnou příznivkyni v dobrém vzpomínali.

Dlouholetá podporovatelka hokejových Pardubic byla mezi fanoušky velice oblíbená
Dlouholetá podporovatelka hokejových Pardubic byla mezi fanoušky velice oblíbená