Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Mejdan krále Bolta: Alkohol, sexy dívky a jízda 250 km/h!

Autor: INT, val

Tři starty, tři zlata, dva světové rekordy! Usain Bolt (23) jako nejrychlejší sprinter planety dobyl svět. Umí si to také náležitě užít. Alkohol, krásné dívky, sexy tanečky a pařba až do rána! Ale také jízda za volantem Ferrari 250km/h.

Jeden týden mu stačil a podmanil si celý svět. Při předávání medailí za sprint na 200 m, v kterém překonal světový rekord o 0,11 setin, mu zpívalo šedesát tisíc nadšených diváků na stadionu v Berlíně k jeho 23. narozeninám: "Happy birthday, Usain", objímala se s ním každá dívka a atletický fenomén byl dojatý.

Mistrovství světa v atletice 2009 Berlín:
Kompletní zpravodajství čtěte zde »

Ale ještě více pro něj znamenal dar, který dostal od své kamarádky Sandry (Jamajčanka pracující v Německu). Věnovala mu jízdu v jeho vysněném autě Ferrari California v hodnotě 176 tisíc Eur (více jak 5 milionů korun).

"Když jsem dostal vzkaz, abych byl ve 13h u zadního vchodu, bral jsem to jako žert. Ale když přišla i další esemeska v 13:07h: Kde jsi?, okamžitě jsem tam vystartoval. Stálo tam nablýskané Ferrari a u něho Sandra," prozradil deníku Bild.

384088:gallery:true:true

Bolt si to náramně užil a svištěl po dálnici na Lipsko 250km/h. "Usain se na to těšil jako malé dítě, to jsem nezažil," řekl jeho spolujezdec, šéf ochranky, který prý ani nepomyslel na to, že se hvězdnému atletovi mohlo něco stát.

Druhý den získal už třetí zlato se štafetou a dočkal se konečně večerních oslav. Bolt si je užil ve velkém stylu a ze soboty na neděli vyrazil do místního klubu. Svědkem byli redaktoři německého Potsdamer Platz:

1.57h - Pět hodin po vítězství ve štafetě 4x100m má Bolt baseballovou čepici, bílou košily, bílé tenisky a předvádí taneční kreace v klubu Adagio.

Jeho jamajský kolega, bývalý světový rekordman Asafa Powell, flirtuje s blondýnkami, popíjí irský Guinness, když jedna z dívek volá na Bolta: "Usain, šampaňské". Bolt do sebe hrne láhev sektu za 79 EUR(cca 2400Kč).

3:30h - Kolem Bolta je roj dívek, čekají na něj dlouhé fronty. Každá chce jeho fotografii a políbit ho na tvář. On má v ruce láhěv šampaňského a předvádí s poloodhalenými dívkami sexy tanečky.

"Jsem poprvé v německém klubu. Líbí se mi tady, je to skvělé," líči novinářům veselý Bolt.

4:10h - Bolt převzal funkci DJe. "Berlíne! Tohle je hudba, která hraje u nás," a reproduktory se rozezní jeho oblíbené Reggae.

4:58h - Bolt sedá do černého BMW řady 7 a míři zpět do hotelu. I atletická megastar už toho má dost a potřebuje trochu spánku...