Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavia je na dně, nad Edenem visí hvězdičky: Řebíček ji prodá do Moskvy

Autor: nem

Budoucnost na ruský způsob může snadno potkat Temelín, ale především fotbalovou Slavii. Majitel nešťastného vršovického klubu Aleš Řebíček (46) podle informací Blesku rokuje o jeho prodeji na Východ.

Vykutálený exministr dopravy už nevráží do mančaftu a chodu sešívaných ani korunu a z prostředí velkého pražského byznysu prosáklo, že se chce břemena z Edenu promptně zbavit.

ONLINE: Pohárový zápas Slavie s HFK Olomouc

MATCH OVERVIEW LEGACY

Farma »armády«

Poslední zvěsti hovoří o tom, že jeho obchodnické kroky směřují do Moskvy. „Z Ruska jdou zprávy, že Řebíček jedná s majitelem CSKA Moskva Giněrem,“ prozrazuje jeden z tuzemských podnikatelů. „Slavia by se zřejmě stala jakousi jejich farmou,“ vysvětluje náš zdroj.

Tak tedy z červenobílých bude rezerva bývalého armádní souboru z Lužnik? No, hvězda by jim v logu a na dresech zůstala, ovšem tak trošku »sovětská«…

Kámoš Abramoviče

Kdo je Jevgenij Giněr? Kámoš miliardáře Abramoviče z Chelsea a oligarcha se stejně kontroverzní pověstí jako bývalý »dojič státního rozpočtu« Řebíček. Rus zbohatl údajně na podivných kšeftech s vodkou, rodák z Kladna Aleš zase na předražených stavbách silnic.

Prachy Giněr má. Současná hodnota kádru obhájce titulu ligového šampiona a soupeře Plzně v Lize mistrů CSKA činí zhruba 5 miliard korun. A sezonní rozpočet Slavie se pohybuje kolem 100 milionů korun…