Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Bencicová se pochlubila dcerkou s krásným jménem: Gratulace i z Česka!

Autor: sm

Tenistka Belinda Bencicová (27) s partnerem se pochlubili nádhernou zprávou! Před pár dny se Švýcarce narodila dcerka, jejimž tatínkem je slovenský fotbalista Martin Hromkovič (41). Pár se krátce po oznámení dočkal záplavy gratulací, přičemž některé putovaly dokonce z Česka!

Hromkovič na sociálních sítích zveřejnil obrázek miminka, jehož drobná ručička drží dospělácký prst. „Bella,“ připsal jméno novorozené dcerky s datem 23. dubna. Je tak zřejmé, že se miminko narodilo pouze před pár dny. „Naše láska,“ dodal fotbalový obránce.

Pod příspěvkem se začaly množit zprávy fanoušků a sportovních hvězd. „Gratuluji! Jsem za vás tak šťastná,“ napsala tenistka Ons Džabúrová. „Gratuluji,“ připsala Jessica Kordová, která se teprve před pár měsíci sama stala maminkou. Ve stejném duchu se páru ozvala například Linda Nosková, Iga Swiateková nebo Paula Badosová.

Třemi srdíčky pak na příspěvek zareagovala česká tenistka Barbora Strýcová, která momentálně pod srdcem nosí svého druhého potomka a je u ní jen otázka času, než také přinese podobnou novinu svým fanouškům.

Páru se narodila holčička, kterou pojmenovali Bella.
Páru se narodila holčička, kterou pojmenovali Bella.