Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Jágr coby filmová hvězda promluvil o konci: Poslední sezona!

Autor: mib

Kamera, klapka, akce! Podivuhodný a zdánlivě nekonečný příběh hokejisty Jaromíra Jágra (52) zřejmě spěje k závěru...

Hrající majitel stále extraligového Kladna už měl štěk v seriálu Poslední sezona z roku 2006 po boku Martina Dejdara (59) v roli Jana Krola, hvězdy NHL loučící se s kariérou. Teď slavný »Džegr« sám účinkuje ve stejnojmenném bijáku jako hlavní postava.

Režie se chopil Jardův věrný druh Petr Větrovský (38). „Máme plán natočit moji poslední sezonu, chtěl bych se opravdu profesionálně fyzicky připravit,“ pronesl útočník s číslem 68 pro pořad Showtime na CNN Prima News ještě před baráží, kterou Rytíři proti Vsetínu zvládli suverénně (4:0 v sérii). „S Petrem jsme začali film natáčet před čtyřmi roky, takže jsem mu to trochu prodražil,“ smál se Jágr od ucha k uchu.

Role osudu

Těžko říct, jestli Větrovskému neudělá kladenský ochotník ještě větší vítr v peněžence. Vždyť naposledy o pokračování na ledě po záchraně nejvyšší soutěže řekl: „To nechám osudu.“ A ten bývá nevyzpytatelný! Každopádně do scénáře promluvila i Jágrova přítelkyně Dominika Branišová (29), která po bábovce za odměnu slíbila tvrdý dietní režim. Tak ať je na co koukat, Jardo!

»Džegr« v seriálu Poslední sezona s Dejdarem.
»Džegr« v seriálu Poslední sezona s Dejdarem.