Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrdlička a Borhyová čekají dítě: Lucka mi dává něco, co nikdo!

Autor: bko

Před časem si vážně zranil koleno, jinak ale sportovní komentátor Michal Hrdlička (24) prožívá šťastné období. Chystá se na olympijské hry do Soči, kde bude komentovat skoky na lyžích, ale hlavně si naplno užívá lásky se svou kolegyní z televize Nova Lucií Borhyovou (35). Teď vyšlo najevo, že spolu čekají miminko!

"Lucku miluju z celého srdce. Je to pravá láska, opravdu," říkal v úterý při chatu na tn.cz, shodou okolností jen několik hodin před tím, než šťastná novinka o budoucím potomkovi vylétla do světa.

I na dítě mu ale přišla otázka. K pravdivosti zprávy se sice Hrdlička nevyjádřil, ale jeho odpověď je v kontextu všeříkající. "To je mé hlavní poslání, udělat ji šťastnou," usmíval se sporťák, který si nedávno užil martýrium se zraněnou nohou.

Lucie Borhyová se nemůže nabažit sexy opáleného těla svého přítele Michala
Lucie Borhyová se nemůže nabažit sexy opáleného těla svého přítele Michala

A jak se s o 11 let starší sexy kráskou dali dohromady? "Seznámili jsme se v práci, pak jsem ji pozval na jednu akci," popsal. Borhyová už má syna Lucase (4) s řeckým expřítelem Papadakisem a Hrdličku teď čekají příjemné rodinné povinnosti, třeba jako oslava Mikuláše.

Toho stráví zamilovaný pár společně právě s Lucasem. "Malému domluví Mikuláš, postraší ho čert. Možná ho budu muset dělat já," smál se fotbalový komentátor. A jaká je vlastně Lucka? "To se nedá popsat v pár větách. Dává mi něco, co nikdo," rozplýval se Hrdlička.

Borhyová je podruhé těhotná! O první dítě se ale hádá
Video se připravuje ...

Ten se ale zřejmě chystá i na oslavu zprávy o budoucím miminku. "Kámo,je to dobrý! V pátek mám posunutou večerku do 22h, tak to můžeme pořádně rozbalit!" napsal mu evidentně nějaký kamarád. "Tak to je pecka! Bude to velký," slíbil moderátor a nastávající tatínek.