Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Strýcová poprvé o Krausovi: Kdo koho sbalil a je pro ni ten pravý?

Autor: zal

Přes půl roku tajili, že spolu randí. „Dohodli jsme se tak,“ říkají tenistka Barbora Strýcová (29) a muzikant David Kraus (35). Teď jsou šťastní jako blechy a plánují společnou budoucnost.

Potkali se v pořadu Davidova otce Jana Krause . Zatímco on ji neznal, Bára ho už nějakou dobu měla v merku. „Já sice Davida neznala jako muzikanta, ale je pravda, že jsem po něm koukala už asi tři čtyři roky. Líbil se mi, byl pro mě prostě takovej jinej,“ přiznala 48. hráčka světa pro Elle, že na ni udělal dojem už v době, kdy byla ještě vdaná.

České tenistky dráždily na Slavících
České tenistky dráždily na Slavících

A byla to ona, kdo udělal první krok. „První jsem napsala já. David byl hodně překvapenej a pozval mě za mou odvahu na večeři,“ zavzpomínala na podzim 2014. O jejich vztahu se začalo psát během French Open a spolu se ukázali na Wimbledonu.

Bára je výbušné povahy, ale první vztah s někým mimo sport ji prý mění. „Jsem víc trpělivá a chápavá. Musím být, jinak bychom se zabili,“ připustila. Je pro ni David ten pravý? „Na to já úplně nevěřím. Každopádně nám to klape a David je pro mě momentálně ten můj princ,“ vyznala se.

A co na to její milý? „Táta mi řekl, že když si dokážu představit, že mám s tou holkou děti a jsem za to rád, tak jsem zamilovanej. A s Bárou si to představit dokážu,“ řekl rozhodně.