Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jágrova změna! Vyladil image, ke kníru přidal vlasy do culíku

Autor: ija

Mezi javorové listy naskočil úplně nový Jaromír Jágr. Český hokejový klenot se při prohře Floridy 1:6 na ledě Toronta objevil se zbrusu novou image. Zpustle zarostlou tvář, kterou ukazoval ještě v předchozím zápase s Montrealem, vystřídal úhledný bohatýrský knír a dlouhé vlasy se po většinu zápasu ukáznily do úhledného culíku. Jágrovi to v poslední době na ledě moc nejde, a tak je zřejmě potřeba něco změnit.

Knír patří k listopadu už řádku let a Jaromír Jágr se do movemberské tradice (spojení anglických slov knír a listopad), která má upozornit na mužské zdraví, zapojuje od začátku. Že si i letos nechal na tváři vyrobit parádní knír, to asi nikoho nepřekvapí. 

Co ale ty stažené vlasy? Nedá se úplně předpokládat, že by českému veteránovi při hře vadily. Vždyť dlouhé háro k němu neodmyslitelně patří od tanagerských let.

Možná jde opravdu jen o chuť na změnu. Počet zápasů, kdy Jágr nedal ani gól, dávno přesáhl desítku, na ledě se zoufale nedaří.  Takže změna vzhledu, a co pak? O další velké novince, kterou Jágr plánuje, se už pár dnů spekuluje. Bude z Jardy konečně ženáč?

Jaromír Jágr má novou image, na led vyjel s knírem a vlasy staženými do culíku.
Jaromír Jágr má novou image, na led vyjel s knírem a vlasy staženými do culíku.