Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Odhalená Kleopatra a faraon v pantoflích! Jágr s Veronikou baví internet

Autor: ija

Do Halloweenu ještě pár dní zbývá, ale Jaromír Jágr si pospíšil. Na strašidelné kostýmy ale zapomeňte, ty jsou out! Legendární hokejista šel slavit na halloweenskou párty jako egyptský faraon! Po boku ovšem neměl Kleopatru, ale svou Veroniku v rafinovaně sexy černých šatičkách. 

„Rozhodl jsem se změnit zaměstnání. Už nebudu hokejista, ale faraon,“ říká Jágr na „mizícím“ videu v nové funkci Instagramu, Stories, příběhy. Na svůj džob přitom naštvaný být nemusí. Vždyť jeho Florida vyhrála v sobotu nad Coloradem 5:2 a Jágr si připsal asistenci.

Jaromír Jágr si pro halloweenskou párty vybral kostým faraona.
Jaromír Jágr si pro halloweenskou párty vybral kostým faraona.

Legendární hokejista si založil vlastní Instagram teprve před pár dny, ale jak se zdá, hned v něm našel zalíbení a využívá sociální síť ve všech jejích podobách. S Veronikou si udělali nejen pár selfíček, ale také nějaká videa, která ale časem zmizí.

„To bude super, až se ráno probudím jako Jarda Jágr a ne faraon. Viď, Kleopatro?“ říká český útočník v jednom z nich... Podívejte se, jak jejich přeměna dopadla!

V tomhle nikam nepůjdeš! Jágr zakázal své Veronice odhalený model - čtěte ZDE »

Veronika Kopřivová se na sociální síti pochlubila odvážným outfitem, ten jí prý ale přítel Jaromír Jágr zakázal Veronika Kopřivová se na sociální síti pochlubila odvážným outfitem, ten jí prý ale přítel Jaromír Jágr zakázalFoto Instagram.com/verunkakoprivova, VIPsport.cz