Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Barceloně hrozí tvrdý trest. Ronaldo, přiznej, že jsi homosexuál, zpíval stadion

Autor: med

To může být malér! Nejen, že Barcelona ztratila výhru ve slavném El Clásiku (1:1) v samotném závěru utkání, ale ještě jí vlastní fanoušci přidělali potíže. Podle španělských médií častovali hvězdu Realu Cristiana Ronalda pokřiky s homosexuálním podtextem a to se nelíbí vedení ligy, které se snaží homofobní urážky ze soutěže vytěsnit.

Jeden z nejsledovanějších zápasů planety nevyhráli, tak si náladu „zpříjemnili“ alespoň urážkami. „Přiznej, že jsi homosexuál!“ Takovými a dalšími podobnými chorály uráželi při největším šlágru španělské ligy barcelonští fanoušci hvězdu Realu Madrid Cristiana Ronalda.

Barcelona - Real Madrid: Tvrdý zákrok! Mascherano naremploval Ronalda zezadu
Video se připravuje ...

To však může pro katalánský klub znamenat velký problém. Šéf ligy Javier Tebas totiž proti homofobním urážkám ve fotbale silně bojuje a snaží se vymýtit z fotbalových stadionů.

Podle španělských médií je dost možné, že si disciplinární komise pozve Barcelonu na kobereček a za chování svých fanoušků může čelit tučným sankcím.

Podobné chorály zpívali před dvěma týdny při madridském derby fanoušci domácího Atlétika. Ti však ještě přitvrdili a kromě sexuálních narážek přidali i rasistické a násilné pokřiky, které se dotýkali hráčů Realu.

To snad ne! Hvězdný Cristiano Ronaldo se drží za hlavu. Bílý balet dostal gól od Barcelony.
To snad ne! Hvězdný Cristiano Ronaldo se drží za hlavu. Bílý balet dostal gól od Barcelony.

Barcelona - Real Madrid: První pokus Cristiana Ronalda! Hlavičkoval ale slabě a stadion pískal
Video se připravuje ...

Barcelona - Real Madrid: Velká šance Ronalda! Hvězdu Realu ale vychytal Ter Stegen
Video se připravuje ...