Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Italská média šokují modelku Šeredovou: Buffonova partnerka je podruhé v tom?!

Autor: ps

Když vyrazí do záře reflektorů (teď nepočítejme fotbalový trávník), pak gólman Juventusu Turín Gigi Buffon (39) nikdy nezapomene na jedno – vzít sebou partnerku Ilárii D´Amico (43), kvůli níž opustil českou modelku Alenu Šeredovou (38). Ta je podle italských médií podruhé těhotná!

Spekulace nejsou zatím potvrzené, ale vzhledem k tomu, že je tahle v Itálii velice známá dvojice pod velkým drobnohledem, mohou se v blízké budoucnosti dít věci.

Naposledy se spolu promenádovali při příležitosti předávání fotbalových cen Grand Gala v Miláně, kde Buffon převzal trofej pro brankáře roku. Přišli spolu ruku v ruce sladění do tmavých barev. Buffon oblékl reprezentativní sako Juventusu, Ilária černé šaty, do kterých byla zahalená až po krk! Líbali se, objímali, jejich láska se nedala přehlédnout, ale známky po začínajícím těhotenství neodhalili.

Ovšem prostor pro dalšího potomka tu rozhodně je! Proslýchá se, že bývalá televizní moderátorka by si ráda »pořídila« k synovi Leopoldu Mattiovi, jemuž je něco málo přes rok, sourozence.

Tak se nechme překvapit, zda muž, který si ve velké slávě bral v Praze před necelými sedmi lety českou modelku Alenu Šeredovou a dnes už je s ní rozvedený, zapracuje na celkově čtvrtém dítěti. Bude to první Gigiho holčička?

Buffon s partnerkou Ilárií.
Buffon s partnerkou Ilárií.