Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sportovní moderátorky ČT zmizí. Proč je teď na obrazovce neuvidíme?

Autor: Patrik Vacek

Jsou stálicemi sportovní redakce České televize. Moderátorky Barbora Černošková (34) a Monika Čuhelová (29) se divákům vytratí z obrazovek. Z jakého důvodu opustí Kavčí hory? Je v tom láska!

Pokud jste o víkendu sledovali fotbal na ČT sport, tak věřte, že jste na dlouhou dobu viděli naposledy drobnou, ale uhrančivou moderátorku a reportérku Moniku Čuhelovou, která opouští sportovní redakci.

„Odlétám na tři měsíce do New Yorku. Je to dlouho plánovaná akce. Budu se tam zdokonalovat v angličtině. Dokonce sem si tam koupila i lístek na operu,“ prozradila dcera fotbalového trenéra Petra Čuhela v pořadu Čtyřka sport.

Její další televizní kariéra je možná ohrožena. „Jestli se tam nevdám, tak stihnu poslední kolo ligové sezony v Česku,“ vtipkovala bývalá přítelkyně fotbalisty Petra Švancary .

Zatímco Čuhelová letí do Ameriky, její kolegyně Barbora Černošková mizí z obrazovek kvůli jiné události. V červnu čeká narození třetího potomka. S manželem mají už šestiletou dceru Elenu a dvouletou Adrianu. „Dá-li Pán Bůh, od června jsem odborník na problematiku, jak se zbláznit z velké rodiny,“ psala na Facebooku Černošková.

Sporťačka z České televize v dresu Zbrojovky Brno. Sluší jí to!
Sporťačka z České televize v dresu Zbrojovky Brno. Sluší jí to!