Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Královna! Kvitová zastínila soupeřky i na párty před Wimbledonem

Autor: pan

Už jen pár desítek hodin zbývá do začátku nejslavnějšího turnaje světa. Wimbledon startuje v pondělí a jako každý rok si tenistky daly dostaveníčko na tradiční předturnajové párty. A dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová se zde rozhodně neztratila. Naopak. V černo-bílých šatech na sebe poutala hlavní pozornost hostů i novinářů.

Velká Británie žije tenisem. A letošní ročník Wimbledonu bude maximálně zajímavý i pro českého fanouška. Dle řady zahraničních i českých sázkových kanceláří je totiž největší favoritkou na titul Karolína Plíšková následovaná Petrou Kvitovou.

A že obě Češky formu rozhodně mají, ukazují i v posledních dnech. Zatímco Petra Kvitová slavila titul hned na svém druhém turnaji po návratu v Birminghamu, Karolína Plíšková hraje semifinále v Eastbourne. Lepší pozvánka na klání v All England Clubu snad ani být nemůže.

Tenistky si první pomyslný duel vyzkoušely na předwimbledonské párty, které se však řada hráček nemohla zúčastnit. I tak zde k nejpůvabnějším patřila právě sedmadvacetiletá Češka.

Velkou pozornost na sebe strhávala i po mateřské dovolené vracející se Viktoria Azarenková či šampionka z Turnaje mistryň Dominika Cibulková, která opět ohromila sexy šaty.

Na přehlídku tenisových krásek se podívejte v naší galerii.

Petra Kvitová si slavnostní událost před Wimbledonem užívala
Petra Kvitová si slavnostní událost před Wimbledonem užívala

VIP MIX: Řepka něco chystá, Ronaldova dvojčata, biatlonistka prodala přednosti
Video se připravuje ...