Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plíšková přiznala, proč si dělala srandu z Jágrovy lásky: Je to od ní hrozné!

Autor: pv

Společně pobavily Česko. Tenistka Kristýna Plíšková si s kolegyní tenistkou Terezou Martincovou dělaly legraci na sociální síti z přítelkyně Jaromíra Jágra modelky Veroniky Kopřivové. Střílely si především z toho, jak si půvabná blondýnka neustále stěžuje na to, že je pracovně vytížená.

Nenechaly na ní nit suchou. Martincová natočila na Instagramu video, ve kterém předváděla Kopřivovou . „Čau holky, chtěla bych se vám omluvit, že sem teď nedávám tolik příspěvků, ale mám toho moc. Ty tepláky, trička, mikiny… to není jen tak to objednávat. Spala jsem asi jen 20 minut,“ říká na videu Martincová a všem je hned jasné, že si utahuje z partnerky Jágra . Veronika Kopřivová totiž provozuje internetový obchod s oblečením a na Instagramu si stěžuje, jak má neustále mnoho práce.

Na video kamarádky tenistky reagovala i Kristýna Plíšková . „Čau holky, jsem vyřízená. Šla jsem spát v pět a v sedm ráno už jsem dělala další objednávky. Mám novou mikinu z eshopu. Ta je od Dominika (přítel Plíškové hokejista Volek - pozn. red.) ze Sparty,“ vtipkuje Plíšková a dává jí hodně práce, aby u toho nevyprskla smíchy. Na dalším příspěvku pak píše – Na koho to asi byla parodie?

„Lidem to došlo, přestože jsem nikde nenapsala, z koho si dělám srandu. Lidé v Česku ji hodně sledují a i mně se stalo, že jsem viděla nějaký její příspěvek a udělala jsem si z toho legraci. Neříkám, že se nějak předřu a dřu deset hodin v kuse, ale přijde mi to hrozný vůči lidem, kteří pracují od sedmi do sedmi, ty její příspěvky,“ řekla Plíšková v pořadu Česká ulička na DIGI TV.

Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička na DIGI TV zpovídal Michal Hrdlička
Video se připravuje ...

Jágrova láska se netěší mezi tenistkami příliš velké oblibě
Jágrova láska se netěší mezi tenistkami příliš velké oblibě