Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Surfařka z Playboye musela z vody: Vytáhnout prso a kojit!

Autor: ps

Role matky není nic jednoduchého. Své o tom už ví čerstvá maminka a německá profesionální surfařka Janni Hönscheid (27). Tu z řádění ve vlnách vytáhl křik synka Emila. Co se dalo dělat… Vylezla z vody, vyndala prso, dala mu napapat a byl klid.

V minulých letech vystavovala své fantastické tělo pro prestižní erotický magazín Playboy, stala se tváří několika surfařských kampaní. Jednoduše řečeno, za své vnady a přednosti se Hönscheid nikdy nestyděla.

A ve stejných kolejích pokračuje také v současnosti, kdy už se stala maminkou. Častým rozepřím, když se kojí batole a fotky se zveřejní, ukázala svůj jasný postoj. Přiběhla z pláže, sedla si do auta a dala malému, o co si žádal. Při tom se nechala zvěčnit.

„Řasy a sůl na kůži, moře v uších, čerstvý vzduch na okraji oceánu a na sobě spícího Emila. Mateřství je neuvěřitelný pocit,“ rozplývala se Janni na sociální síti.

Jenom na Instagramu ji sleduje 58 tisíc lidí, což je slušná porce. A není divu, že má tolik fanoušků. Její sexy fotky, jak v bikinách zdolává vysoké vlny či pohledy do zákulisí tohoto atraktivního sportu, prostě stojí za to. Nakoukněte do galerie a dáte nám za pravdu!

Německá profesionální surfařka Janni Hönscheid se kojení nebojí.
Německá profesionální surfařka Janni Hönscheid se kojení nebojí.