Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neymarova léčba před MS: Slova o dřině, přitom žhavé polibky s krasavicí!

Autor: ČTK, iSport.cz

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar si pochvaluje, že léčba operované nohy probíhá bez sebemenší komplikace. Šestadvacetiletý útočník Paris St. Germain přesně za měsíc absolvuje poslední kontrolu a poté začne naplno s tréninkem. Je přesvědčen, že na světovém šampionátu v Rusku o měsíc později bude ve skvělé formě. V Brazílii, kde se zotavuje, si aele stíhá užívat i společenského života po boku krásné přítelkyně, herečká Bruny Marquezine.

"Poslední prohlídka mě čeká 17. května a pak budu připravený hrát. Minulý týden jsem byl na kontrole a vše je bezchybné, vyvíjí se to dobře. Takže doufám, že to tak bude pokračovat," prohlásolil Neymar na tiskové konferenci v Sau Paulo.

Tam pečlivě rehabilituje, aby stihl závěr sezony, který vyvrcholí šampionátem v Rusku. Tam má být Neymar jedním z hlavních taháků a především pilířem brazilského týmu, jednoho z největších favoritů na celkový triumf.

Během regenerace ale Neymar stíhá i věci, které by si v případě vytížení v klubu za plného provozu nestíhal užívat. S přítelkyní Brunou Marquezine se objevuje na veřejnosti, zamilovaný pár neskrývá svou lásku a nešetří polibky. 

Zamilovaný slavný brazilský pár. Útočník Neymar s přítelkyní, krásnou herečkou Bruno Marquezine
Zamilovaný slavný brazilský pár. Útočník Neymar s přítelkyní, krásnou herečkou Bruno Marquezine

Nejdražší fotbalista historie se přitom podrobil operaci na začátku března poté, co se zranil v utkání s Marseille. Přivodil si zlomeninu nártní kůstky a měl vymknutý kotník.

"Léčím se každý den a od chvíle, kdy začnu trénovat, budu pracovat ještě mnohem tvrději, než jsem kdy pracoval. Na mistrovství světa čekáte čtyři roky, je to velký sen, který se blíží," uvedl Neymar.

Brazílie vstoupí do mistrovství 17. června zápasem proti Švýcarsku. "Samozřejmě člověk má občas pochybnosti. Ale to je normální, když jde o první operaci v kariéře," řekl Neymar.

"Budu mít dost času, abych se do mistrovství dostal do formy. Věřím, že se vrátím ve skvělé formě. Bylo to hrozné zranit se, ale teď jsem více odpočatý. Na všem musíte vidět pozitivní věci," dodal Neymar, který dal za PSG před svým zraněním v této sezoně 25 branek.