Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vzrušení v Plzni! Nahý fanoušek ve stylu Borata vběhl na hřiště

Autor: jon

Tahle situace hodně probudila plzeňský stadion. V 72. minutě utkání s Karvinou (2:0) vběhl na hřiště jeden z fanoušků. Na trávník se dostal ze sektoru pro hostující příznivce. Byl velmi spoře oděn ve stylu známé filmové postavy Borat. Jen to nejnutnější mu zakrývala zelená látka.

Plzeň si hlídala náskok, atmosféra v Doosan aréně však lehce uvadala. Pozdvižení vyvolal až jeden z příznivců, který se v 72. minutě dostal přímo na hrací plochu. Téměř nahý, intimní partie zakryté zelenou látkou ve stylu plavek, kterými se proslavila filmová postava Borat, proběhl téměř přes celé hřiště až skoro k domácímu kotli za jednou z branek.

Plzeň - Karviná: Průběh utkání narušil bláznivý fanoušek, který vběhl na trávník
Video se připravuje ...

Nahánělo ho několik pořadatelů, fanoušek na trávníku dlouho unikal. Ve vápně u plzeňské branky nejdřív podklouzl, chvíli poté ho ukázkovým skluzem srazil k zemi jeden z pořadatelů.

Netradiční rozptýlení okomentoval záložník Plzně Tomáš Hořava, který dal oba góly domácích. „Nevzpomínám si, že bych to na hřišti někdy zažil. Byla to taková komická vložka, fanoušek si to užil, ale do fotbalu to samozřejmě nepatří. Pokud se to stane jednou za rok snad, dají se přivřít oči, ale jak říkám, nepatří to do fotbalu. Trošku jsme si oddechli, spíš to ale může hráče vyvést z tempa.“

U diváků na tribunách vyvolal slušný ohlas, hráči mohli alespoň zamířit ke střídačkám, aby se občerstvili před závěrečnou fází zápasu.

Nahota v české lize není běžná, ale fanoušci si ještě určitě pamatují show jedné z fanynek Sparty, které při rohovém kopu Bořka Dočkala v srpnu 2015 na stadionu Mladé Boleslavi ukázala prsa. Více o jejím výstupu čtěte ZDE>>>

Pořadatelé odvádějí nahého fanouška, který vběhnul v Plzni na hřiště
Pořadatelé odvádějí nahého fanouška, který vběhnul v Plzni na hřiště

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...