Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rozzuřený Sagan o krachu manželství: Není za tím jiná žena!

Autor: sjs

Bylo na něm znát, že je hodně vytočený. Cyklista Peter Sagan v pátek zveřejnil video, ve kterém osvětluje, proč právě během Tour de France prozradil, že se rozešel s manželkou Katarínou. Slovenský sportovec navíc tvrdí, že za krachem manželství nestojí jiná žena.

Před další etapou Tour de France stihl Peter Sagan natočit video pro fanoušky, aby jim vysvětlil, co se nyní děje kolem něj a jeho ženy. „Neměl jsem to vůbec zapotřebí, ale situace se je taková, jaká je. Nějaký dobrák napsal anonym do deníku Nový Čas, kde si vymyslel příběh, proč se rozcházíme. Novináři začali otravovat mojí a Katčinu rodinu. Chytají se toho smyšleného papíru…“

Právě cyklistovo facebookové oznámení o partnerských problémech vyvolalo velké pozdvižení a dostalo se mu velké mediální pozornosti především na Slovensku.

„Můj soukromý život je můj soukromý život. Nemám zapotřebí, aby se o něj někdo staral. Soukromí si musíme hlídat sami. Byl bych velice rád, kdyby se s těmito články skončilo, protože to nemá nikdo zapotřebí a akorát to dělá špatnou atmosféru,“ přeje si Sagan, který chce od veškerého humbuku uchránit manželku Katarínu i jejich syna Marlona.

„Jestli si budou novináři vymýšlet další články, tak to můžeme začít řešit soudní cestou. Všechno to dělám kvůli tomu, abych chránil soukromí Katky, Marlona a nepřeji si, aby novináři chodili otravovat moji rodinu a její okolí,“ upozornil slovenský cyklista, který na závěr videa zdůraznil, že krach manželství nezavinila třetí osoba. „Za naším rozchodem není žádná další žena.“

Peter Sagan s manželkou
Peter Sagan s manželkou