Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dopis prozrazuje důvody rozchodu Saganových: Peterova žena byla zasnoubená!

Autor: ps

Pusinky v cíli, kytice po vyhraných etapách, vyznávání lásky. S tím je konec! Slovenský cyklista Peter Sagan (28) šokoval na Tour de France oznámením, že se rozešel s manželkou Katarínou. Ta má za sebou podle slovenských médií velmi tajemnou minulost. K Saganovi prý bývalá modelka utekla, když byla zasnoubená!

Na nejtěžším cyklistickém závodě planety se Sagan prohání v zeleném dresu pro nejlepšího sprintera pelotonu. Suverénně vládne nejrychlejším jezdcům v poli Tour, přitom má za sebou v soukromí velmi těžké období. A možná se mu ještě přitíží!

Do redakce slovenského deníku Nový Čas totiž přišel šokující dopis. Dosud nezveřejněné detaily, které předcházely vztahu Sagana s Katarínou i to, proč se měli rozejít! Co v něm stálo?

Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn
Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn

Žena jedné z největších hvězd světové cyklistiky, tehdy ještě jako slečna Smolková, Sagana poznala na akci v Bratislavě (2014). Jenže byla zasnoubená s mužem z Prahy! Dopadlo to tak, že měsíc před obřadem řekla sbohem a celou svatbu zrušila. Oddala se náruči slovenského rychlíka.

Peter kvůli ní omezil styk s kamarády, vyměnil své nejbližší lidi, některé manažery. Katarína mu pomáhala, až přišel první konflikt. Ten měl nastat, když Sagan připravil předmanželskou smlouvu. Další hádky byly na obzoru. Kvůli nepokřtění syna papežem, kvůli zveřejněným fotkám rodiny v médiích…

Dlouho se na Slovensku spekulovalo, co se se Saganovými děje. Vždyť Karatína nedala od listopadu 2017 jedinou společnou fotku na sociální sítě! Peter to všechno svým jasným vyjádřením rozsekl…