Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pokuty ve Spartě: Víme, kolik zaplatí "mistr loket" Kanga i "hlavičkář" Čivič!

Autor: Petr Němec

Fotbalisté Sparty se potácejí v mizérii, ze které při sobotní prohře na Slovácku (1:2) vyčníval snad jen gólman Heča. Nicméně klub potrestá jen dva hříšníky, kteří se nechali hloupě vyloučit. Kolik za své zkraty zaplatí Guélor Kanga s Eldarem Čivičem?

Středopolařům Kangovi a Čivičovi sáhne vedení na gáže a hoši se docela prohnou. „Přestože si myslíme, že vyloučení Kangy bylo docela přísné, padnou v případě obou červených karet podle interního řádu klubu pokuty v maximální možné výši,“ řekl rezolutně Sportu generální ředitel Letenských Čupr.

50 procent

Co to znamená v praxi? „Celý plat vzít nemůžou. V případě takhle zbytečných červených je to padesát procent z měsíčního platu,“ pověděl Blesku fotbalista, který nedávno v rudém triku kopal.

Slovácko - Sparta: Další červená pro hosty a chaos! Čivič skončil za hlavičku proti Kuchtovi
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Začněme rošťákem Kangou z Gabonu. Bere luxusních 2,1 milionu korun, takže za nešikovný, ale okatý loket v nose Tomáše Zajíce zchudne prostým dělením o milion!

Postižený hoch z Uherského Hradiště, kterému tekla červená, tvrdí, že to sparťanovi patří: „Jasná červená. Ohnal se loktem, rozbil mi pusu a nos.“ A hříšník Guélor Kanga Kaku dostane ještě ke všemu distanc od disciplinárky…

Eldar Čivič se zlobí na Jana Kuchtu ze Slovácka
Eldar Čivič se zlobí na Jana Kuchtu ze Slovácka

To bude bolet

A teď Čivič. Coby dělník rudého pole je proti Kangovi s gáží 250 000 korun chuďas, takže ho bude ztráta 125 000 korun po čertech bolet. Když si promítne, jak se nechal od Kuchty uvařit, dal by si za rohem pár pohlavků.

Slovácko - Sparta: Červená pro Kangu! Sparťan musí do sprch a zase si dlouho nezahraje
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Ten provokatér mu schválně cvrknul do nohy a Eldar ho za to ve zkratu »hlavičkou« trefil do obličeje. „Dostal jsem ránu, tak jsem upadl,“ vysmál se mu Kuchta. 

SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:1. Bláznivý duel! Hosté nedali dvě penalty, dostali dvě ČK
Video se připravuje ...